Şampuan İmalatı Yapan Firmalar için Şampuan Karıştırma Kazanları

Şampuan üretimi yapan firmaların üretim süreçlerini kolaylaştıracak ve şampuan için gerekli malzemelerin istenilen düzeye gelmesi için şampuan karıştırma kazanlarını kullanmaları gereklidir. Şampuanın yapımı sırasında farklı maddelerin birbirine homojen bir şekilde karıştırılması şampuan üretimlerindeki önemli noktalardan yalnızca biridir. Birbirinden farklı maddeler uygun şekilde karıştırılması şampuanın kalitesini de belirlediği için üretim firmaları bu noktaya azami dikkat göstermektedir. Karıştırma makinası çeşitleri karışımı yapılacak ürünün yoğunluğuna ve türüne göre değişiklik gösterdiğinden dolayı bu doğrultuda şampuanların yoğun viskozitesine uygun karıştırma makinası temin edilmesi gereklidir. Şampuanın yoğun viskoziteye sahip olmasından dolayı yoğun sıvı karıştırma makinalarına ihtiyaç vardır. Krem karıştırma kazanları bu noktada sizlerin işlerini hızlandıracak ve şampuan üretimlerinizin daha verimli geçmesini sağlayacak bir makinadır.

Şampuan Karıştırma Kazanları

 

Şampuan kazanıyla üretimlerinizden istediğiniz verimi elde edebilirsiniz. Renas Makina üretimi olan çift cidarlı yüksek devirli krem karıştırma kazanları şampuan üretimleriniz için ideal bir makine olacaktır. Sıvı, az yoğun ve yüksek yoğunluk derecelerindeki ürünleri homojen olarak karıştırmak için tasarlanmıştır. Homojenizatör bıçağı sayesinde yüksek yoğunluğa sahip olan ürünleri dahi güçlü bir şekilde parçalayarak tam homojen olmalarını sağlamaktadır. Renas Makina krem karıştırma kazanlarında şampuan haricinde krem, macun gibi ürünlerin karışımını da yapabilirsiniz. Güçlü motoru sayesinde hacmi yüksek olan ürünlerde dahi tam verim ile çalışma göstermektedir.

Şampuan karıştırma makinasının motor devir ayarlarının yapılabilmesinden dolayı üretim sırasında her aşamanın farklı devirlerdeki ayarları daha rahat yapılabilmektedir. Ürün dolum ve boşaltım noktasında sizlere kolaylık sağlayacak olan şampuan karıştırma makinasında boşaltım ağzı bulunmaktadır. Emsal karıştırıcılara göre zamandan ve hızdan tasarruf sağlayan şampuan karıştırma makinasının temizlenmesi için teknik bir bilgi gereksinimi yoktur. Ürüne temas eden noktaların kolayca sökülüp takılması için uzman desteğine ihtiyacınız olmayacak.

Şampuan kazanı makinasının iç ve dış paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Şampuan üretimi sırasında eğer ki maddelerin ısıtılması veya soğutulması gereken durumlarda ısıtma cidar içerisine su doldurarak işlemleri yürütebilirsiniz. Paslanmaz çelik malzeme asidik ürünler hariç diğer ürün çeşitlerinde sorunsuz olarak çalışmaktadır. Renas Makina krem karıştırma makinası çalışma esnasında gürültü yapmaz. Krem kazanı içerisindeki ürün miktarının az olmasında dahi titreme yapmadan sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Çalışmalar esnasında krem kazanını yere sabitlemeniz zorunlu değildir ancak daha faydalı olacaktır. Krem kazanının ayak kısımlarında yere sabitlemeniz için sabitleme bölümü bulunmaktadır.

Şampuan karıştırma işlemi bittikten sonra hazırlanan şampuanların uygun kaplara doldurulması gereklidir. Şampuan dolumu için gerekli üretim makinalarını ‘Şampuan Üretiminde İhtiyacınız Olan Dolum Makinası Modelleri’ yazısından inceleyebilirsiniz.%100 yerli üretim olan Renas Makina şampuan karıştırma kazanlarının dijital paneli sayesinde ayarları daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Şampuan karıştırma kazanlarında 250 Lt ve 500 Lt olarak değişen modellerden üretimlerinize uygun modeli tercih edebilirsiniz. Üretim kapasitenize uygun olan makinanıza ek özellik ve özellik yükseltmesi isterseniz 0 216 470 83 74 danışma hattımızdan müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu