Kozmetik Üreticileri İçin Dolum Hattı

Kozmetik Üreticileri İçin Dolum Hattı

Kozmetik üretimi yapmak isteyen üreticiler için bu haftaki blog yazımızda kozmetik dolum hattı için seçilmesi gereken makineleri ve maliyeti anlatmaya karar verdik. Bu haftaki blog yazımızda “Kozmetik dolum hattı için hangi makinalar gereklidir?” gibi sorularınızın cevaplarını bulabileceksiniz. Kozmetik dolum hattı kurmak için blog yazımızı okuyabilirsiniz. 

Kozmetik Dolum Hakkında Kullanılabilecek Makinalar

Kozmetik dolum hattı için kullanabileceğiniz makinaları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Kozmetik dolum makinası
  • Krem ve macun karıştırma makinası
  • Krem ve tüp kapatma makinası

Kozmetik Dolum Makinası

Kozmetik dolum makinası ile krem, cilt maskesi ve cilt bakım ürünlerini doldurabilirsiniz. Ergonomik yapısı olan bir ürün seçerek kolay kullanım sağlayabilirsiniz. Dakikada dolum kapasitesine dikkat etmeli ve üretim hızınıza göre bir makina seçmelisiniz. İşçilik minimum olmalıdır. Seri üretimde kullanabileceğiniz makinalar seçmelisiniz. Farklı gramajlarda ürün dolumu yapabilmelisiniz. Böylece ürün çeşitliliğinizi arttırabilir ve bunu tek makina ile yapabilirsiniz. 


Krem ve Macun Karıştırma Makinası

Eğer karıştırmaya uygun ürünler üretecekseniz karıştırma makinasına ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Özellikle krem ve losyon gibi ürünleriniz için krem macun karıştırma makinası satın almalısınız. Makinanın homojen karışım sağlaması son derece önemlidir. Antibakteriyel parçalardan üretilmelidir. Farklı devir ayarları bulunmalıdır. Böylece hangi devirde karışım yapacağınızı kendiniz seçebilirsiniz.

Krem ve Tüp Kapatma Makinası

Tüplere dolduracağınız ürünler için kapatma makinası da satın almalısınız. Seçim yaparken tarih kodlamalı olmasına özen göstermelisiniz. Farklı genişlikte üretim yapabilmek sizin için önemliyse makinada buna uygun bir makina seçmelisiniz. Makina farklı genişlik ve çenelerle üretim yapabilmelidir.

Kozmetik Dolum Hattının Fiyatları Nedir?

Kozmetik dolum hattı fiyatı değişmektedir. Yaptığınız hattın büyüklüğüne, kullandığınız makinalara göre bu fiyat azalabilir ya da artabilir. Örneğin; losyon dolum makinası ya da parfüm makinası gibi makinaları da üretim hattınıza eklerseniz fiyat artacaktır.

Kozmetik dolum hattının ihtiyacı olan bütün makinalarını Renas Makina güvencesi ile satın alabilirsiniz. Üretim hattının kurulumu uzman kadro tarafından gerçekleştirilir. Kozmetik dolum makinaları ve kozmetik dolum hattı kurulumu için 0(216) 470 83 74 telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu