Köşeli Etiketleme mi Silindirik Etiketleme mi?

Etiketleme makinesi arıyorsanız “Köşeli etiketleme makinesi mi yoksa silindirik etiketleme makinesi mi?” şeklinde bir soru sormanız son derece normaldir. Size her ikisi de etiketleme makinesi gibi gelse de aslında aralarında büyük bir fark bulunan bu iki makineden sizin için uygun olanı seçmeniz gerekmektedir. Biz de Renas Makina olarak bu seçiminizde size yol göstermek adına bir blog yazısı hazırlamaya karar verdik.

Etiketleme makinaları etiketlenecek ürüne göre birbirinden ayrılmaktadır. Bu noktada ürününüze göre bir karar verebilirsiniz. Fakat elinizdeki ürün için hala hangi makinenin uygun olduğunu bilmiyorsanız blog yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Köşeli Etiketleme Makinası ile Hangi Ürünler Etiketlenir?

Köşeli etiketleme makinaları aslında adından da anlayabileceğiniz gibi köşeli ürünlerin paketlemesinde kullanılır. 4 kenara sahip olan bütün ürünler için bu makinayı tercih edebilirsiniz. Şişe, kavanoz ve plastik gibi köşeli olan ürünleri köşeli etiketleme makinesi ile etiketleyebilirsiniz. Daha somut bir örnek verecek olursak; çamaşır suyu bidonu, yüzey temizleyici gibi temizlik malzemeleri ve çok daha fazlasını bu makine ile etiketlemeniz mümkündür.

Silindirik Etiketleme Makinası ile Hangi Ürünler Etiketlenir?

Silindirik etiketleme makinesi de tıpkı köşelide olduğu gibi adından anlayabileceğiniz bir üründür. Yuvarlak formlu bütün ürünleri bu makina ile etiketleyebilirsiniz. Cam ve plastik gibi materyallerden yapılmış bütün yuvarlak ürünlerde bu makineyi tercih edebilirsiniz. Silindirik etiketleme makinası için verebileceğimiz somut örnekler ise; garnitür kavanozları, su şişesi ve konserve gibi örneklerdir. Sunduğumuz örneklerden çok daha fazlasını bu makine ile etiketleyebilirsiniz.

Renas Makina güvencesiyle silindirik etiketleme makinası ve köşeli etiketleme makinası satın alabilirsiniz. Çeşitleri incelemek için ilgili linklere göz atabilirsiniz. Hangi ürünü seçeceğiniz konusunda yaşadığınız herhangi bir tereddüt sonucunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu