Kolonya Üreticileri İçin Dolum Hattı

Kolonya üretimi yapmak isteyen firmalar için bu üretimde firmalara yardımcı olacak bir içerik hazırlamak istedik. Blog yazımızda “Kolonya dolum hattı için hangi makinalar gerekli?” gibi başlıca sorulara yer vererek cevaplarını aktaracağız. Kolonya dolum hattı kurmak istiyorsanız blog yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Kolonya Dolum Hattında Kullanılan Makinalar

Kolonya dolum hattı için ihtiyacınız olan makinaları şu şekilde maddeler halinde sıralayabiliriz;

  • Kolonya Dolum Makinası
  • Kolonya Kapatma Makinası

Kolonya Dolum Makinası

Kolonya doldurma makinası ile tüm düşük orta ve yüksek viskositedeki ürünlerin dolum işlemlerini yapabilmelisiniz. Hijyenik, hassas ve hızlı dolum yapması sizin için oldukça önemli. Endüstriyel kolonya dolum makinalarında acil durum butonu bulunmaktadır. Bu sayede acil durumlarda makine anında durdurulabilir. Seri imalat yapmayı düşünüyorsanız makinanızın bu isteğinizi karşılamasına dikkat etmelisiniz. Dolum adedi gibi detayları görmek size üretimde yardımcı olur. Makinanızı buna göre seçmelisiniz.

Kolonya Dolum Makinası Fiyatları

Kolonya Kapatma Makinası

Kolonya dolum işlemi sonrasında kolonya kapağını kapatmak için makinaya ihtiyacınız vardır. Kolonya kapak sıkma makinası dolum işlemi yaptığınız şişeler ile uyumlu olmalıdır. Her kapak çeşidi için farklı bir makinaya ihtiyacınız vardır. Sağladığı verim yüksek olmalıdır. Dakikada kaç kapak kapattığına önem vermelisiniz.

Kapak Kapatma Makinası Fiyatları

Kolonya Dolum Hattının Fiyatı Nedir?

Kolonya dolum hattı kullanılacak makinanın kapasitesi ve makinalara eklenen opsiyonlarla değişiklik göstermektedir. Eğer sprey kapak gibi farklı şişeleme yöntemleri kullanacaksanız hatta ekleyeceğiniz makina sayısı artacağı için fiyat da artacaktır. Ayrıca makinanın üretim kapasitesi arttıkça fiyat da artar. Kolonya dolum hattının ihtiyacı olan bütün makinaları Renas Makina güvencesi ile satın alınabilir. Üretim hattının kurulumu uzman kadro tarafından gerçekleştirilir. Kolonya dolum makinaları ve kolonya dolum hattı kurulumu için 0(216) 470 83 74 telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu