Dondurulmuş Gıda Paketleme Makinaları

Dondurulmuş gıda üretimi yapan ya da yapmayı planlayan girişimcilere yönelik Renas Makine olarak yeni bir blog yazısı oluşturduk. Granül (taneli), sıvı gibi birçok türde dondurulmuş gıda üretimi yapılmaktadır. Farklı kategorilerden örnekler verip dondurulmuş gıda paketleme makinası tercihinizde yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

1) Dondurulmuş Sıvı Ürünleriniz İçin Paketleme Makinaları

 

Sektörde birçok dondurulmuş ürün çeşidi bulunmaktadır. Bunlar arasında dondurulmuş sıvı ürünler de yer almaktadır. Bu ürünler için paketleme makinaları kategorisinin altında yer alan sıvı paketleme makinaları alt kategorisindeki ürünleri incelemelisiniz. Dondurulmuş sıvı ürünler arasında yer alan meybuzu baz alarak bir örnek makina incelemesi yapabiliriz.

HP-1000 Meybuz Paketleme Makinası

HP-1000 meybuz paketleme makinası dondurulmuş sıvı ürünlere uygun olup, meybuz paketleme işlemlerine uygundur. 420 kg ağırlığa sahip olan bu makine 80-200 ML dolum kapasitesine sahiptir. Saat başına 1300/2400 arası ürün paketleme kapasitesindedir. Sıvı paketleme makinası tercihi yaparken dolum kapasitesine ve saat başı yapılabilen ürün paketleme sayısına dikkat edilmelidir.

Meybuz Paketleme Makinası Fiyatını Öğrenmek ve Satın Almak İçin Tıklayınız

 

2) Dondurulmuş Taneli Ürünleriniz İçin Paketleme Makinaları

 

Dondurulmuş gıda ürünleri arasında en çok kullanılan ürün tipi tane ürünlerdir. Dondurulmuş tane ürünlere yönelik paketleme makinası arayışınızda granül paketleme makinaları kategorisini incelemelisiniz. Dondurulmuş granül gıda çeşitleri arasında bezelye, mısır, mantı, barbunya, böğürtlen ve vişne gibi gıdalar yer almaktadır. Bu doğrultuda üretimini yapacağınız dondurulmuş gıda çeşitlerine en uygun makinayı seçmelisiniz. Dondurulmuş granül gıda paketleme makinası seçimi yaparken makinanın dolum kapasitesi, saat başı ürün paketleme sayısı gibi değerlerine dikkat etmelisiniz. Sizler için dondurulmuş granül gıda paketlemeye yönelik bir ürün incelemesi yapabiliriz.

RPM60G II Tam Otomatik Çift Kafalı Dondurulmuş Granül Gıda Paketleme Makinası

Tam otomatik çift kafalı dondurulmuş taneli gıda makinası ile bezelye, barbunya, mısır, böğürtlen gibi dondurulmuş granül gıdaların paketleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kullanımı oldukça pratik olan ve sessiz bir şekilde çalışan bu makina ile iki farklı dondurulmuş granül ürünü dilediğiniz gramajlarda doldurup paketleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Buna örnek olarak dondurulmuş garnitür ürünleri verebiliriz. Dakika başına 28-60 arasında taneli gıda paketlemesi yapabilen bu makinanın dolum aralığı ise 10-200 gr aralığındadır.

Dondurulmuş Granül Gıda Paketleme Makinası Fiyatını Öğrenmek ve Satın Almak İçin Tıklayınız

Dondurulmuş gıda paketleme makinaları hakkında daha fazla bilgi için Renas Makina’nın 0 (216) 470 83 74 numaralı destek hattını arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu