Kuruyemiş Üreticileri İçin Paketleme Tesisi

<>Kuruyemiş üretimi yapmak isteyen firmalar için kuruyemiş üretim hattı oluşturmaya yardımcı olacak bir blog yazısı hazırlamaya karar verdik. “Kuruyemiş üretim hattında olması gereken makinalar hangileri?” gibi pek çok soruya blog yazımız boyunca cevap vereceğiz. Kuruyemiş makinaları hakkında daha fazla bilgi olmak için sizlere hazırladığımız blog yazısını okuyabilirsiniz.

Kuruyemiş Üretiminde Kullanılan Makinalar

Kuruyemiş üretimi için ihtiyacınız olan makinaları şu şekilde maddeler halinde sıralayabiliriz;

  • Kuruyemiş Karıştırma Makinası
  • Kuruyemiş Paketleme Makinası
  • Kuruyemiş Yapıştırma Makinası

Kuruyemişin çeşidine göre makina çeşitliliği artabilir. Dolum, etiketleme ya da vakumlama makinalarına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kuruyemiş Karıştırma Makinası

Kuruyemiş için homojen karışım elde etmek önemlidir. Bu yüzden 3 yönlü çalışan bir makina seçmeniz önemlidir. Ayrıca 3 yönlü karıştırıcıya sahip olan kuruyemiş karıştırma makinaları ile daha hızlı çalışma gerçekleştirebilirsiniz. Bu da zamandan tasarruf ederek verimliliğinizi arttırmanızı sağlar. Kuruyemiş karıştırıcının genel özellikleri arasında makinaya yapılan üretim sırasında ve sonrasında birçok modül eklenebilmelidir. Böylece karıştırma işlemleri için pratik ve ekonomik çözümler üretilebilir.

Kuruyemiş Karıştırma Makinası Fiyatları

Kuruyemiş Paketleme Makinası

Kuruyemiş paketleme makinasında vibrasyon sistemi olan bir ürün seçmelisiniz. Böylece akışı zor olan büyük ürünlerin bile dolumunu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Hassas gramajlama özelliği olan bir ürün seçerek verimlilik kazanabilirsiniz. Kuruyemiş paket makinası ile ısıya değmemesi gereken ürünlerinizi güvenle paketleyebilmek için ultrasonik makinalara yönelebilirsiniz.

Kuruyemiş Yapıştırma Makinası

Kuruyemiş yapıştırma makinası ile kuruyemiş ambalajlarının ağzını kolayca ve güvenli şekilde kapatabilirsiniz. Üretim hızı ayarlanabilen makinalar bu konuda işinizi kolaylaştıracaktır. Kuruyemiş ambalajı yapıştırma makinası için işletmenizin büyüklüğüne göre bir makina seçerek tasarruf edebilirsiniz.

Poşet Yapıştırma Makinası Fiyatları

Kuruyemiş Üretim Hattının Fiyatı Nedir?

Kuruyemiş üretim hattının fiyatını belirleyen şey kullanılan makinaların kapasitesi ve makinaya eklenen opsiyonel özelliklerdir. Özellik ekledikçe ya da makina kapasiteleri arttıkça fiyat artacaktır.

Kuruyemiş paketleme tesisi ihtiyacı olan bütün makinaları Renas Makina güvencesi ile satın alınabilir. Üretim hattının kurulumu uzman kadro tarafından gerçekleştirilir. Kuruyemiş makinaları ve kuruyemiş paketleme tesisi kurulumu için 0(216) 470 83 74 telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu