Besleme Sistemleri Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Besleme Sistemleri Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Besleme sistemleri üretim tesislerinde ürünlerin taşınmasını sağlayarak iş yükünü hafifletmektedir. Makinaya veya makinalar arasında aracı görev alan besleme sistemleri ile taşıma için ayrıca bir elemana ihtiyaç duymazsınız. Dolum makinası, paketleme makinası, etiketleme makinası, kapatma makinası ve karıştırma makinası gibi farklı makine türlerine ürünlerin taşınmasını sağlayarak zamandan ve çalışandan tasarruf edebilirsiniz. Üretim sırasında yapılan tüm işlemlerin otomatik olarak ilerlemesini sağlayan besleme sistemlerini alırken nelere dikkat etmeliyiz? Üretim tesisiniz için uygun olan besleme helezonlarını nasıl seçebiliriz?

Yükleme helezonu ürünlerin makinalara hızlı ve zahmetsizce taşınmasını sağlamaktadır. Besleme helezonları farklı modelde, büyüklükte ve işlevde üretilmektedir. Renas Makinanın üretimlerini gerçekleştirdiği besleme sistemleri toz – granül besleme sistemleri ve şişe – kavanoz besleme sistemleri olarak üretilmektedir. Toz ve granül besleme sistemlerinde toz ve granül ürünlerinizi dolum makinasına, paketleme makinasına ve farklı türdeki makinalarınıza taşımak için kullanabilirsiniz. Toz ve granül besleme sistemleri ürünlerini yerden yüksek konumlara taşımaktadır. Şişe ve kavanoz besleme tepsisi ise silindirik formdaki şişelerin makinalara taşınmasını sağlayarak işlemlerin ilerlemesini sağlamaktadır. Farklı çeşitleri bulunan besleme helezonlarından size uygun olan modeli tercih etmelisiniz. Takıldığınız noktalarda firma yetkilileri ile iletişime geçerek besleme sistemleri hakkında bilgi almaktan çekinmeyin, edindiğiniz bilgiler doğru karar vermenize yarayacaktır.

  • Besleme sistemi ile taşıyacağınız ürünlerin türünü belirlemelisiniz.
  • Besleme sistemi otomatik mi yoksa manuel olarak mı çalışıyor? Dikkat etmelisiniz.
  • Makinaya ürün beslenmesi sırasında taşıma helezonun geriye ürün kaçırmamasına dikkat etmelisiniz.
  • Üretim kapasitenize uygun besleme kanalı çapına sahip yükleme helezonu seçmelisiniz.
  • Taşıma yapacağınız ürünler gıda ürünleri ise yükleme sisteminin paslanmaz olmasına özellikle dikkat etmelisiniz.
  • Besleme sisteminin çalışma sırasında zorlanmaması için motor gücüne ve redüktör devrine özen göstermelisiniz.
  • Besleme helezonun saatte kaç ton ürün taşıdığına dikkat etmelisiniz.

Üretim süreçlerinizin aksamaması ve işçi maliyetlerinizi azaltmak için kullanacağınız besleme sistemlerini Renas Makina güvencesiyle temin edebilirsiniz. Besleme helezonları ve diğer tüm makine modellerimiz kendi yerli üretimimizdir. Besleme sistemleri hakkında bilgi almak için Renas Makina ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu