Vakumlama Makinası ile Hangi Ürünlerin Paketlemesi Yapılır?

Vakum makinası, ürünlerin hava ile temasını engelleyerek raf ömrünü uzatmaktadır. Vakum makinasında paketleme yapılan sebze çeşitleri, kuruyemiş çeşitleri, şekerleme çeşitleri, gıda ve kozmetik ürünler başta olmak üzere birçok ürün çeşidinin hava ile teması engelleyerek tazeliğini korumaktadır. Bozulmaların önüne geçen vakumlama makinaları her sektörde kullanılabilen bir makine çeşididir. Ev tipi vakum makinası ve sanayi tipi vakum makinaları olarak iki farklı türde vakumlama makinası bulunmaktadır. Vakumlama yapacağınız ürün kapasitenize ve zaman faktörünü göz önüne alarak vakum makinasını tercih edebilirsiniz.

Ev Tipi Vakum Makinası

Ev tipi vakum makinası, küçük ve ergonomik olmasıyla sıklıkla tercih edilmektedir. Ev tipi vakum makinası küçük işletmeler ve ev hanımları tarafından en çok tercih edilen vakumlama makinası modelidir. Ev hanımları genellikle bozulma oranı yüksek olan susuz beyaz peynir, et, sebze ve meyveleri vakumlayarak saklamaktadır. Vakum makinasına özel vakum poşeti içerisine istediğiniz gıda ürününü yerleştirip vakum makinasının paketleme haznesine getirerek vakumlama işlemini başlatabilirsiniz. Renas vakum makinasının kolay kullanım panelinden vakum kapasitesini, yapıştırma zamanını ve yapıştırma genişliğini seçebilirsiniz. Ev Tipi Vakum Makinası Tavsiye;

RDZ-280 Ev Tipi Vakum Makinası

Ev Tipi Vakum Paketleme Makinası Özellikleri

  • Vakum Kapasitesi: 0.035 MPa
  • Yapıştırma Genişliği: 40 – 300 mm
  • Güç Kaynağı: 220V 50 / 60 Hz
  • Boyutları: 370 x 140 x 73 mm
  • Ağırlık: 2.5 Kg

Endüstriyel Sanayi Tipi Vakum Paketleme Makinası

 

Orta ve büyük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacak vakumlama makinaları üreticilerin iş yükünü azaltarak ürünlerin raf ömrünü arttırmaktadır. Özellikle gıda ürünlerinin üretimini yapan firmaların yoğun olarak tercih ettiği profesyonel vakum makinaları dakikada ortalama 25 – 30 ürün paketlemesi yapmaktadır. Sanayi tipi vakum paketleme makinaları kısa sürede daha fazla ürünün vakumlamasını yaptığı için işletmelere cazip gelmektedir. Endüstriyel vakum paketleme makinası olan çift hazneli vakum makinaları olan aynı anda iki ürün vakumlaması yapabilirsiniz. Endüstriyel Sanayi Tipi Vakum Paketleme Makinası Tavsiye;

RDZ2-480 Çift Hazneli Vakum Paketleme Makinası

Çift Hazneli Vakum Makinası Özellikleri

  • Dakikada Ortalama 25 – 30 paketlemesi yapılır.
  • 2 Ayrı Çene Bulunur
  • Kontrol Panelinden zaman ayarı, yapıştırma süresi, yapıştırma derecesi ayarlanabilir.

Vakum makinası üretimi yapan Renas Makina’dan ev tipi vakum makinası, endüstiyel sanayi tipi vakum makinası modellerini inceleyerek üretim kapasitenize uygun olan makinayı bulabilirsiniz. Renas Makina sitesi üzerinden vakum paketleme makinası fiyatlarını öğrenerek hemen sipariş verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu