Toz Paketleme mi Granül Paketleme mi?

Paketleme makinası arayışındaysanız karşınıza aklınızı karıştıran iki ürün grubu çıkacaktır. Toz ürün paketleme ve granül ürün paketleme makinaları arasından hangisini seçeceğiniz konusunda kafanızın karışması olağandır. Granül ve toz ürünler birbiri ile benzerlik göstermektedir. Tek farkları toz ürünleri daha ince taneli olması, granül ürünlerin ise kalın taneli olmasıdır. Bu yüzden bazı ürünler için hangi makinanın doğru tercih olduğu merak konusudur. Bu haftaki blog yazımızda hangi ürün için hangi makineyi seçmeniz gerektiğini anlatacağız.

Paketleme makineleri paketleme yapılacak ürünün çeşidine göre gruplanmaktadır. Bu yüzden dikkat etmeniz gereken nokta elinizdeki üründür. Ürüne göre sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Fakat hala aklınızda bir soru işareti varsa daha fazla detay aktararak devam etmek istiyoruz.

Toz Paketleme Makinası Hangi Ürünleri Doldurur?

Toz paketleme makinesi pudra kıvamındaki ürünlerin dolumu için kullanılan bir makinadır. Orta ya da az akışkanlığa sahip toz ürünleri bu makina ile doldurabilirsiniz. Türk kahvesi, toz deterjan, nescafe, hazır çorba, toz içecek, maya ve pudra şekeri gibi toz kıvamındaki ürünleri toz paketleme makineleri yardımıyla paketleyebilirsiniz.

Granül Paketleme Makinası ile Hangi Ürünler Doldurulur?

Granül paketleme makinaları ile taneli ürünlerinizi paketleyebilirsiniz. Hayvan mamaları, çocuk mamaları, zirai ilaçlar, sporcu besinleri, oralet, mısır, bezelye, nohut ve daha pek çok taneli ürün granül paketleme makinası aracılığıyla paketlenebilir.

Renas Makina güvencesiyle granül paketleme makinası ve toz paketleme makinası satın alabilirsiniz. Çeşitleri incelemek için ilgili linklere göz atabilirsiniz. Hangi ürünü seçeceğiniz konusunda yaşadığınız herhangi bir tereddüt sonucunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu